Ihr Pelz schützt Sie im Winter - Schützen Sie ihn im Sommer : durch Aufbewahrung beim Kürschner! / Paul Radtke Danzig. (s.n., 1932)
Druk reklamowy z ofertą dot. przechowywania futer gdańskiej, przedwojennej firmy Paul Radtke Danzig znajdujący się na Gr. Wollwebergasse 11 (Tkacka).