Spory i sprawy pomiędzy Polakami a Zakonem Krzyżackim. T. 1. - Zakrzewski, Ignacy (1823-1889) (nakł. Biblioteki Kórnickiej, 1890)
Zawiera: A. Sprawę wytoczoną roku 1320, B. Sprawę wytoczoną roku 1339, Dodatek.