Haj žive Ykraïns'ka Nacìonal'na Revolûcìâ! ([S.l. : s.n., 1942)
Antyradziecki druk Organizacji Ukraińskich Nacjonalistów z okresu II wojny światowej.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Organìzacìâ Ukraïns'kih Nacìonalìstìv -- druki ulotne; Ukraina -- 1900-1945 -- druki ulotne; Ukraina -- 1941-1944 (Okupacja niemiecka) -- druki ulotne