Kształcenie do pracy socjalnej: z doświadczeń Katedry Socjologii Stosowanej i Pracy Socjalnej Instytutu Socjologii UŁ / Agnieszka Golczyńska-Grondas, Jolanta Grotowska-Leder. - Golczyńska-Grondas, Agnieszka
Słowa kluczowe: kształcenie w zakresie pracy socjalnej, proces dydaktyczny, szkolnictwo wyższe.