[Afisz. Incipit] Nie wypowiadać wojny kotom pod tym tytułem ukazała się ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1983)
Afisz nawołujący do niekrzywdzenia kotów.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1970-2000.