[Afisz. Incipit] Liga Morska Oddział Kupców H.T. w Gdyni urządza ... Tradycyjną Zabawę Taneczną Andrzejki ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zabawie, która miała miejsce 27.11.1948 r. w sali Yacht Klubu "Gryf" przy Basenie Prezydenta.