[Afisz. Incipit] Liga Morska Oddział Kupców H.T. w Gdyni urządza ... Tradycyjną Zabawę Taneczną Andrzejki ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zabawie, która miała miejsce 27.11.1948 r. w sali Yacht Klubu "Gryf" przy Basenie Prezydenta.
Keywords: Liga Morska (1944-1953) -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.