Widok na Gdańsk i Wiadukt od strony południowej z ul. Okopowej - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1987)
Przedstawia wiadukt na ul. Okopowej, 1987 r.
Tyt. i data ołówkiem na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1945- -- fotografie