J. Eks. Ks. Dr. Andrzej Wronka dokona uroczystego otwarcia zabytkowego kościoła żeglarzy św. Jakuba w Gdańsku. ([s.n.], 1948)
Afisz inform. o otwarciu kościoła wraz z porządkiem uroczystości dnia 13.06.1948 r.