[Afisz. Incipit] Liga Morska ... urządza w lokalu Kawiarnia-Bar "Europa" ... Podkoziołek (Tradycyjny śledź) ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o zabawie.
Keywords: Liga Morska (1944-1953) -- druki ulotne; Liga Morska (1944-1953); Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wrzeszcz (Gdańsk ; część miasta); Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne