Exlibris Tadeusz Solski T. Ż. - Żurowski, Tadeusz Roman (1908-1985) (1939)
Fontanna z Neptunem na tle katedry łacińskiej we Lwowie. U dołu napis: Exlibris Tadeusz Solski. Sygn. aut. nad herbem Leliwa w obrębie kompoz. Pod kompoz. ołówkiem nazwisko aut. i data.