[Stocznia w Gdańsku] - Kolleck, Paul (18..-19..). ([Gdańsk], 1915)
Przedstawia widok na stocznię w Gdańsku.
W polu kompozycji w prawym górnym rogu sygnatura autora: Kolleck.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce i data powstania na podstawie tematu, techniki i innych prac autora.