Kościół N. P. Maryi widok sklepień po konserwacji - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). ([Gdańsk], 1948)
Przedstawia sklepienia Kościoła Mariackiego po konserwacji, 1948 r.
Tyt. zdjęcia nadany przez fotografa na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Bazylika Wniebowzięcia Najświętszej Maryi Panny (Gdańsk, Polska) -- 1945-1970 -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie