Widok z ulicy Św. Ducha na Dom Przyrodników - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). ([Gdańsk], 1945)
Przedstawia Dom Przyrodników, widok z ulicy Świętego Ducha, 1945 r.
Tyt. zdjęcia nadany przez fotografa na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie