Ex Libris Vera Křupkova - Jakubowski, Wojciech (1929-2024).; Křupkova, Věra. ([Gdynia, 1980)
Przedstawia gałązkę róży z rozwiniętymi kwiatami. U góry napis: Ex Libris Vera Křupkova. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Miejsce wyd. i data wg bibliogr.
50 exlibrisów rytował w miedzi Wojciech Jakubowski, Gdynia 1981