V. A. Grégr Z Knih O Umĕní / C. - Cinybulk, Vojtech (1915-1994) ([wydawca nieznany], 1967)
Przedstawia pólnagą grecką boginię z cytrą w ręce, u jej stóp maska teatralna, po bokach napis: V. A. Grégr Z Knih O Umĕní. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.