Neufahrwasser mit dem Seehafen bei Danzig. ([Niemcy (?)], 1870)
Przedstawia widok na port w Nowym Porcie pod Gdańskiem.
Autor nieznany, praca niesygnowana.
U dołu pod kompozycją drukowany tytuł - podpis.
Miejsce powstania według języka i tematu.
Data powstania według tematu i techniki.
Karta jest odciętym nagłówkowym fragmentem formularza listowego lub papeterii.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- w sztuce