Ex Collectione Dr. Antoni Około-Kułak / P. Steller. - Steller, Paweł (1895-1974) ([wydawca nieznany], 1938)
Pod kapeluszem prałackim herb szlachecki. Napis u góry: Ex Collectione, u dołu: Dr. Antoni Około-Kułak. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty, technika graficzna i data.