Zusammenstellung der Kegelleistungen : im Jahre 1887/88 - Marine-Kegel-Club (Gdańsk). (Gdańsk : [s.n.], 1888)
Tabela z wynikami członków gdańskiego, XIX-wiecznego klubu Marine-Kegel-Club z wynikami sezonu 1887-1888.
Keywords: Marine-Kegel-Club (Gdańsk).; Kluby -- Polska -- Gdańsk -- 19 w -- źródła; Kręglarstwo -- Polska -- Gdańsk -- 19 w. -- źródła; Gdańsk (Polska) -- 1870-1914 -- źródła