[Ulotka. Incipit] Zu dem am Silvester-Abende im Lokale des Herrn Gehrt stattfindenden Entrée-Balle ... (Dirschau : [wydawca nieznany], 1850)
Ulotka informująca o balu sylwestrowym.
Keywords: Tczew (Polska) -- 19 w. -- druki ulotne; Druki ulotne -- 19 w; Druki ulotne