Danzig Frauengasse [Fot. Rudolf Theodor Kuhn]. - Kuhn, Rudolf Theodor (1842-1900) (Verlag: Clara Bernthal, 1905)
Przedstawia widok ulicy Mariackiej z Bramy Mariackiej w kierunku kościoła NMP, wykonany przez R. T. Kuhna w 1895 r.